ЕТАИ
Здружение за електроника, телекомуникации, автоматика и информатика

Финансиски помогнато од

-->

Пленарни предавачи

Пленарни предавачи

Ни претставува особено задоволство да ги најавиме пленарните предавачи на ЕТАИ 2013:

Dr. Alberto Leon-Garcia

Professor in Electrical and Computer Engineering

University of Toronto, Canada

http://www.met.utoronto.ca/alg/profile.html


Dr. Maria Domenica Di Benedetto

Professor of Control Theory at the Department of Electrical and Information Engineering

Director of the Center of Excellence DEWS

University of LAquila, Italy

http://www.diel.univaq.it/people/dibenedetto/


Dr. Slavka Tzanova

Professor at the Department of Microelectronics and head of the laboratory “Technology enhanced Learning in Microelectronics”

Technical University of Sofia (TUS), Bulgaria

http://81.161.242.159/semicon/staff/stzanova.htm


Dr. Dajana Cassioli

Assistant Professor at the Department of Information Engineering, Computer Science and Mathematics

University of LAquila, Italy

http://www.di.univaq.it/home.php?users_username=dajana


Универзитет “Св. Кирил и Методиј” - СкопјеФакултет за електротехника и информациски технологии - СкопјеМакедонска секција на IEEEОддел за телекомуникации при македонската IEEE секцијаЗдружен оддел Кола и системи, Компјутациона интелигенција и Системи на управување - CAS/CIS/CS, при Македонската секција на IEEEОддел за инструментација и мерење при македонската IEEE секцијаОддел за процесирање на сигнали при македонската IEEE секцијаОддел за инженеринг во медицината и бијологијата при македонската IEEE секцијаfnsnfУниверзитет “Св. Климент Охридски” - БитолаТехнички факултет – БитолаИнженерска институција - СкопјеМинистерство за образование и наука