ЕТАИ
Здружение за електроника, телекомуникации, автоматика и информатика

Финансиски помогнато од

-->

Сместување

Како учесници на Единаесетата меѓународна конференција ЕТАИ 2013, имате можност да користите сместување со привилегирани услови во хотелскиот комплекс Метропол во кој ќе се одржи и самата конференција. Организацискиот одбор на ЕТАИ има склучено договор за повластени цени за сместување во рамките на конференцијата.
Ве информираме дека, за да ги искористите поволностите за сместувањето потребно е да извршите навремена резервација, и при тоа “да нагласите” дека сте учесници на конференцијата ЕТАИ 2013. Контакт информациите за резервација се дадени подолу во текстот.
Заради големиот број гости и учесници на конференцијата, доколку се решите да престојувате во хотелскиот комплекс Метропол, наша препорака е резервацијата да ја извршите што поскоро.

Сместувањето е во Хотелот Метропол на брегот на Охридското езеро, на 7 км од центарот на Охрид. Адреса на Хотелот Метропол: Населба Коњско Б.Б. 6000 Охрид - Македонија Телефон: +(389) 46 203001 или +(389) 46 277660 Факс: +(389) 46 277212 e-mail: info@metropol-ohrid.com.mk; резервации: sales@metropol-ohrid.com.mk; http://www.metropol-ohrid.com.mk

Универзитет “Св. Кирил и Методиј” - СкопјеФакултет за електротехника и информациски технологии - СкопјеМакедонска секција на IEEEОддел за телекомуникации при македонската IEEE секцијаЗдружен оддел Кола и системи, Компјутациона интелигенција и Системи на управување - CAS/CIS/CS, при Македонската секција на IEEEОддел за инструментација и мерење при македонската IEEE секцијаОддел за процесирање на сигнали при македонската IEEE секцијаОддел за инженеринг во медицината и бијологијата при македонската IEEE секцијаfnsnfУниверзитет “Св. Климент Охридски” - БитолаТехнички факултет – БитолаИнженерска институција - СкопјеМинистерство за образование и наука