ЕТАИ
Здружение за електроника, телекомуникации, автоматика и информатика

Финансиски помогнато од

-->

Организациски одбор

 1. Латкоски Перо
 2. Стојановски Горан
 3. Настеска Славица
 4. Владев Горан
 5. Геразов Бранислав
 6. Карталов Томислав
 7. Ојлеска Весна
 8. Пејоски Славче
 9. Шуминоски Томислав
 10. Раковиќ Валентин
 11. Наџински Горјан
 12. Коколански Живко
 13. Докоски Гоце

Универзитет “Св. Кирил и Методиј” - СкопјеФакултет за електротехника и информациски технологии - СкопјеМакедонска секција на IEEEОддел за телекомуникации при македонската IEEE секцијаЗдружен оддел Кола и системи, Компјутациона интелигенција и Системи на управување - CAS/CIS/CS, при Македонската секција на IEEEОддел за инструментација и мерење при македонската IEEE секцијаОддел за процесирање на сигнали при македонската IEEE секцијаОддел за инженеринг во медицината и бијологијата при македонската IEEE секцијаfnsnfУниверзитет “Св. Климент Охридски” - БитолаТехнички факултет – БитолаИнженерска институција - СкопјеМинистерство за образование и наука